De kære brands

At brands betyder noget, er der vel for pokker ikke så mange, der er i tvivl om længere. Med det rigtige brand i ryggen kan nærmest en hvilken som helst lancering ikke slå fejl. Se bare på f.eks. Apple, der jo skaber kult, hver gang de lancerer et nyt produkt. I en noget mindre skala finder vi en lang række andre brands, der har styrke og som generelt borger for kvalitet og gode oplevelser. Og det er dem, vi lige kigger forbi i denne artikel, der er skrevet i hovedkulds beundring for de stærke varemærker (brands), der er i verden i dag.

Katvig

Katvig er for mødre, hvad Apple er for for deres sønner – sådan cirka. Katvig fremstiller børnetøj, og det er et af tidens allermest populære mærker til både drenge og piger. Katvig står faktisk også bag nogle ret revolutionerende tiltag indenfor bæredygtig fremstilling af børnetøj. Senest med en bomuldsmølle der kan genbruge de enorme mængder af bomuld, der hvert år smides ud i Danmark.

Katvig børnetøj sælges i en lang række butikker og naturligvis også på nettet. Den største online forhandler af Katvig i Danmark er Funky Little Monkey.

Storke Vinduer

Et andet stærkt dansk brand er bestemt Storke Vinduer fra Himmerland. Denne traditionsrige vinduesproducent har rødder mange år tilbage i tiden og står i dag som en af de mest anerkendte producenter og udviklere af vinduer. Nye teknikker, spændende metoder og traditionsrigt håndværk går op i en højere enhed, når der udvikles og produceres vinduer hos dette firma. Se mere på Storke Vinduer.

Luceplan

Vi kommer ikke udenom Italien, når vi snakker om brands, vel? Nu tror du nok, du skal læse om biler fra Ferrari, ikke? Det skal du ikke. Du skal i stedet mindes om et af de mest fantastiske designerfirmaer når det gælder lamper: Luceplan. Hvis du virkelig er til italiensk design, når det er bedst, er det absolut værd at kigge nærmere på deres lamper. De er simpelthen så skønne!

 

 

Back to Top