Dejligt billede

Alle elsker jo skønne billeder, ikke? Hvorfor ikke lægge ud med at vise et par særdeles smukke billeder her på bloggen, så du kan vederkvæge dine hornhinder en smule?

Selvfølgelig skal telefonen være med på stranden – hvad ellers?

Når enden er god, er alting godt, ikke? Og skal du bruge tøj til børn, er det jo os Funkylittlemonkey, det sker!

Min søster var ven med en pige, som solgte hair extensions (se mere her) , en vare som dengang var forholdsvisukendt her . Veninden forklarede, at nogle af hendes kunder var tøser, som i forbindelse med sygdom eller overgangsalder havde fået problemer med deres hår, det kunne dreje sig om lettere hårtab eller hår, som pludselig ændrede sig til at blive tyndt og pjusket. Vi fik en brochure og en video om hair extensions, og en søndag formiddag tog vi ud til vores moster for at præsentere hende for en mulighed for at få hendes uglede hår til at se kraftigereog sundere ud.
Opgaven var underlig for min søster og mig, det havde jo konstant været moster Lise, der havde vejledt os, og vi var spændte på, hvordan hun ville modtage vores gode råd. Men moster tog vores ærinde over al forventning, hun var straks klar til at købe hair extensions og var ikke i tvivl om, at bestillingen skulle være tape hair extensions, fordi hun på videoen havde lagt mærke til de fordele, der er, når man vælger tape hair extensions. For det første var det en lettelse for hende, at hun kunne lade sine extensions sidde i håret, når hun gik i bad, og for det andet passede det hende perfekt, at hun i en længere periode ikke var afhængig af andres hjælp til at påsætte sine extensions.

Back to Top