Fromme ønsker til jul

Så kom børnenes og børnebørnenes ønskesedler med den sædvanlige akademiske forsinkelse, men pyt nu – vi skal nok nå det alligevel. Der er jo stadig 8 dage til juleaften, så for os to gamle der ikke skal på arbejde er det ikke noget problem. Egentlig er det os lidt imod at skulle ud i det møgvejr, og alle de mange sure mennesker er heller ikke vores kop te. Og det sad vi og snakkede lidt med Klaus og Britta om over kaffen  formiddags.

De slog sig på lårene af grin over os, mens de kiggede over på det monstrum af en computer, vi har stående i stuen. “Hvorfor køber I da ikke bare julegaverne på nettet?”, spurgte de. Hverken Gudrun eller jeg havde skænket det en tanke – men selvfølgelig kunne vi da gøre det.

Alle ønskerne handlede om praktiske ting i år – lige fra køkkengrej til postkasser og støvsugere. Og den slags varer er nemme at finde billigt på nettet. Se bare her, hvad vi fandt:

Nye postkasser til alle børnene – og i en rigtig god kvalitet.

En helt ny type robotstøvsuger til Erik – han elsker jo den slags finurligheder.

En meget elegant Saeco espresso maskine til Linda så hun kan drikke en ordentlig omgang jordemoderkaffe, når hun trænger.

Se det var sgu alligevel de nemmeste julegaveindkøb, jeg har været med til nogensinde.

Glædelig jul!

Back to Top