Køb af løbesko på nettet

Det kan være en god ide at overveje hvor du vil købe dine løbesko. Du kan nemlig spare mange penge ved at købe dine løbesko på nettet frem for den lokale gågade. Det er noget som flere og flere løbere finder ud af, dog er der endnu mange løbere der gang på gang køber sine løbesko i fysiske butikker, men er det nu også så smart? Det koster mange penge, og du kan få mindst lige så god service ved at købe dine løbesko på nettet.

Serviceniveauet i fysiske butikker

Der findes helt overordnet to typer af fysiske butikker hvor du kan købe løbesko. Først er der kæderne som Sportigan, SportMaster og Intersport. Disse butikker sælger de mest solgte løbesko, men udover løbesko sælger butikkerne også 1.000 andre produkter, der ikke er relateret til løbesko. Det betyder at butikkernes ekspertise inden for valget af løbesko måske ikke er så godt som de fleste går og tror.

Udover denne type af fysiske forretninger findes der de fysiske løbebutikker, der netop har speciale inden for løbeverdenen. Disse butikker ved hvad løb og løbesko går ud på. De har løbebånd og optager gerne din løbestil på video. De ved hvad de snakker om når de skal analysere din løbestil. I begge typer butikker er løbeskoene prissat til vejledende udsalgspriser.

Køb dine løbesko på nettet hvor serviceniveauet er højt

Du kan ringe eller skrive til hvilken som helst internetbutik der sælger løbesko som speciale, og de kan give dig kyndig hjælp til valg af de rette løbesko. Kender du ikke din løbestil, så kan det selvfølgelig være en god ide at gå til en fysisk butik og få tjekket din løbestil. Men på den anden side, kender du din løbestil og har en favorit model, så er der ingen grund til at købe skoene til vejledende udsalgspriser, når du kan få dem langt billigere på internettet.

Internetbutikkerne er som regel meget flinke til at hjælpe dig med valg af løbesko, og ved du på forhånd hvilken sko du vil have, er der absolut ingen grund til at købe løbesko i de fysiske forretninger.

Serviceniveauet i fysiske forretninger og online internetbutikker er selvfølgelig meget forskelligt fra butik til butik, dog kan det konkluderes at serviceniveauet i internetbutikkernes serviceniveau er langt undervurderet, og det viser sig også at mange købere opdager dette, hvorefter de i fremtiden altid køber løbesko på nettet

Back to Top