Lækkert nyt til sommerstuen

Da vi for et par måneder siden besluttede os for, hvilket sommerhus vi ville købe, var vi super heldige. Vi havde kigget på huset flere gange, men havde lidt svært ved at beslutte os. Men så pludselig blev det sat 100.000 kroner ned i pris, og så slog vi til, for det var egentlig ikke den oprindelige pris, der havde holdt os tilbage.

Nu stod vi med overskud på budgettet, og min mand foreslog, at vi udstyrede det nye sommerhus med stort set de samme faciliteter, som vi har derhjemme, så vi ikke synes, vi lider afsavn, når vi er i sommerhuset.

Vi tog i byen for at købe ind og startede med at købe en billig eltandbørste magen til den Braun eltandbørste, vi har derhjemme. Vi havde også besluttet os for at købe en Gaggia espressomaskine, som vi har hørt meget godt om. Hjemme har vi en Saeco espressomaskine, men vi var enige om, at det godt måtte være to forskellige espressomaskiner.

Vi havde købt sommerhuset med indbo, men en del af det var noget gammelt ragelse – typisk noget, de foregående ejere havde kasseret derhjemme og så brugt det i sommerhuset. Møblerne var pæne, men i køkkenskabene havde vi fundet billige og bulede gryder og pander, så dem ville vi gerne have skiftet ud.

Vi var så heldige, at forretningen netop kørte en kampagne med gode priser på OBH gryder, som vi også bruger derhjemme. Så det blev også til et sæt OBH gryder og to forskellige OBH pander.

Back to Top