Passion for sko

I min evige jagt på godt stof til artikler holder jeg øje med mangt og meget, men jeg opdagede i formiddags, at jeg faktisk har været blind for en nær venindes lille isme gennem flere år. Ulla – som jeg har kendt i snart 10 år – havde inviteret på en kop formiddagste i dag, og det var super hyggeligt som sædvanligt. Vi endte selvfølgelig med at snakke om tøj og sko, og hun havde lige noget, jeg skulle se.

Inde på hendes soveværelse havde hun et skoskab, og det var faktisk første gang, jeg så det. Jeg var ved at tabe næse og mund, da hun åbnede det, for det afslørede, at Imelda Marcos godt kunne have fået baghjul der. Aldrig har jeg set så mange sko, sneakers, støvler og hvad ved jeg samlet et sted uden for skoforretninger!

Ulla er ganske enkelt sko junkie, og det er en imponerende samling sko og støvler hun gemmer i sine skabe. Det er alle de vilde og kendte mærker som UGG, VANS og Hunter. Jeg spurgte hende, om ikke det var lige rigeligt?

Hun erkendte, at det i perioder var ganske dyrt for hende, og at hun faktisk havde måttet tage et samlelån engang for at kunne betale gæld hos skohandleren.

I dag har hun styr på det, og det er jo skønt for hende, ikke?

Back to Top