Rejse til New York

Hvis du drømmer om at rejse til New York, så gør det i efteråret. Efteråret i New York har en fantastisk charme, som ikke kan måle sig med efterår noget andet sted. Det er især en oplevelse at gå gennem Central Park en efterårsdag, hvor du bliver omgivet af fantastiske farver og idyllisk stemning blandt parkens øvrige besøgende. Du må heller ikke gå glip af en gåtur over Brooklyn Bridge, broen som forbinder Brooklyn og Manhattan. Du får en god udsigt på turen over til Brooklyn og fra Brooklyn en flot udsigt over til Manhattan. Udover de mange fantastiske gåture man kan tage i New York, er der selvfølgelig også andre seværdigheder man skal tage sig tid til at se. Ikke mindst Empire State Building, hvor du fra toppen får en unik udsigt over byen, især om aftenen hvor solen er gået ned er det helt særligt. Hvis man er kunst og/eller historie interesseret er museer som The Met og American Museum of Natural History værd at ligge et besøg forbi.

New York har også et natteliv, der byder på bl.a. barer, diskoteker, teater og musicals. Her må du ikke snyde dig selv for at gå i teateret en aftenen, hvor du vil opleve at New York byder på nogle af de mest populære teater –og musical forestillinger, som du ikke kan opleve dem i Danmark.

Så hvis du er ved at planlægge din første  rejse til USA er New York uden tvivl et rigtig godt sted at starte. Her vil du opleve en storby der har masser at byde på og hvor du med garanti aldrig vil komme til at kede dig.

Back to Top