Vintervejr og tid hos tandlægen

Det var et forrygende vintervejr i sidste uge, og allerværst var det om onsdagen, som tilfældigvis var den dag, min kone havde en tid hos sin tandlæge på Frederiksberg. For et par år siden flyttede vi fra vores ejerlejlighed gennem mange år i København til et dejligt hus i Slagelse, men trods flytningen ville min kone gerne beholde sin tandlæge, som hun har gået hos i ret mange år. Derfor kører hun ind til Frederiksberg en gang hvert halve år for at konsultere tandlægen, og hun plejer at kombinere besøget med nogle indkøb i de butikker i København, som hun yndede at handle i, mens vi boede der.

Men nu var vejret sådan, at hun ikke brød sig om at køre bil selv, så jeg lovede at køre hende gennem det voldsomme snefog ind til storbyen. Turen blev nu ikke helt så slem, som jeg havde ventet, men det var hundekoldt, så jeg valgte at vente i tandlægens venteværelse, mens min kone var til det regelmæssige eftersyn.

Jeg kiggede lidt i de blade og brochurer, som lå i venteværelset, og jeg blev noget overrasket over at finde en reklame for en billig tandlæge i København, som tilbød hvad reklamen lovede var det både bedste og billigste implantat i København.

Forklaringen på den overraskende reklame fik jeg af tandlægen, da min kone var færdig. Det viste sig nemlig at være en klinik, som min kones tandlæge samarbejder med, når en patient skal have et implantat, som min kones tandlæge ikke selv udfører.

Back to Top