Fast forhold via dating side

Dorthe og Søren er lige blevet gift, og de har brugt brylluppet som anledning til at fortælle en meget besynderlig historie om, hvordan de mødte hinanden. De har i en del år arbejdet på den samme arbejdsplads, og de har i lige så mange år kigget langt efter hinanden, men ingen af dem havde mod til at gøre noget ved tingene i den faste overbevisning, at den anden absolut ikke kunne være interesseret.

Men de søgte faktisk begge to efter et fast forhold, og de valgte begge at gå på internettet i bestræbelserne for at komme på dating med en sød pige eller flot fyr. Og på et tidspunkt opdagede Søren, at Dorthe havde sin profil liggende på den ene af de to dating sider, som Søren selv benyttede.

briketter

Han har fortalt, hvordan han spekulerede meget over, hvad han skulle gøre – om han skulle kontakte Dorthe via dating siden, eller om han bare skulle gå direkte til hende på arbejdspladsen og fortælle, at han faktisk også var på jagt efter en partner, og at han bestemt godt kunne bruge hende.

Han endte med at beslutte sig for det sidste, og en dag gik han hen til Dorthe og fortalte hende, at han havde set hendes profil på nettet, fordi han selv havde kastet sig ud i netdating, da han gik og følte sig noget ensom i hverdagen.

En lille snak om tingene bragte deres gensidige følelser frem i lyset, og nu kun et halvt år efter er de gift.

Back to Top