Ferie med børn i Malaga

Malaga er måske mest kendt for kunst, kultur og shopping, som jo er mest for de unge og voksne, men Malaga har også en masse at byde på for børn i alle aldre.

Alcazaba fæstningen er en borgruin. Den stammer fra det 11. århundrede og med lidt rekvisitter, kan I gøre den til en del af en del. I kan have piratting med – for eksempel et tørklæde til at binde om hovedet, en klap for øjet, et sværd eller måske en sej T-shirt. I kan også lege, I er med i Indiana Jones eller måske Game of Thrones.

Kaffe kan du få i mange variationer til de voksne, og børnene kan nyde en omgang churros (smager fantastisk) imens – og ja de er også for voksne 🙂

Malaga har fantastiske strande

Malaga har fine sandstrande og også strandpromenader med indtil flere legepladser med klatrestativer, rutschebaner og gynger. Du kan finde en rutschebane udformet som et piratskib, så her kan du igen medbringe dine rekvisitter fra fæstningen til at lege pirater. Der er marked og boder, hvor I kan købe ting til at forfriske jer med på stranden med alt lige fra frugt og grønt til pizza og lokale specialiteter. Der er et utal af ting, I kan gøre/lege på stranden lige fra strandslotte til aktiviteter i vandet.

Vandland i Malaga

Er et vandland lige sagen, kan I besøge Aqualand, som ligger i nabobyen Torremolinos 10 kilometer fra Malaga. Her er dog kun åbent i 5 måneder – fra maj til september.

Krokodilleparken i Malaga

Crocodile Park er også et besøg værd. Her kan I se mere end 200 krokodiller lige fra babyer til meget gamle. Det siges, de har en 85 år gammel krokodille der. Du kan se dem meget tæt på – ugh… 😉 Og du kan endda holde en babykrokodille.

Malaga har meget at byde på for alle aldre, så det er bare med at få booket. Du kan finde billige flybilletter til Malaga her: http://www.rejsepriser.dk/flybilletter/spanien/malaga/ og i øvrigt er den hjemmeside klart den bedste i Danmark, når det handler om billige flyrejser.

Back to Top