Find det bedste trykkeri

Jeg vil gerne dele en herlig idé med jer her til en sjov og sød invitation, som jeg har lavet til min datters fødselsdag samt det meget hjælpsomme trykkeri her i København, der printede indlæggene for mig.

Min datter bliver 12 år om 3 uger, og jeg skulle i den forbindelse have fundet på både nogle søde invitationer til hendes veninder og også et tema til festen. Hun er vild med ispinde, så jeg tænkte, om jeg dog ikke kunne finde på noget med ispinde til hendes fødselsdag. Så jeg søgte på nettet og fandt denne søde invitation formet som en ispind på Pinterest. Min datter er vild med pink, så farven på invitationen skulle naturligvis være pink. Jeg købte små cellofanpakker i gennemsigtig plast, som jeg kunne komme invitationen i. Jeg købte ispinde og pink karton og endelig printede jeg selv små søde labels med pigernes navne til hver enkelt invitation. Jeg klippede kartonen ud som en ispind og lagde den dobbelt uden at klippe i midten – nærmest som et omslag. Ispinden limede jeg ind på den højre side og limede den printede invitation ovenpå. Enkelt og meget piget resultat!

Jeg kendte ikke noget trykkeri i København, så jeg gik blot på Google og søgte Trykkeri København og fandt det herligste trykkeri. Jeg kunne jo have fundet hvem som helst, så jeg var meget glad for, at de var med på min idé og printede mine invitationer i digital tryk i farver.

Selve festen er planlagt til at blive holdt på stranden – med pink ispinde naturligvis – og pink duge, glas etc. og naturligvis pink limonade. Jeg regner med at købe salat og pizza til pigerne. Eneste usikre element er jo vejret, så jeg må have tænkt på en plan B, hvis det slår fejl.

Det er sjovt at lave sine egne invitationer og har du brug for at have noget af det lavet på et digitalt trykkeri, er det ikke dyrt, så kom bare i gang og vær kreativ 🙂

Back to Top