Fluer i restauranter

Det ses efterhånden oftere og oftere, at folk holder sig væk fra at bo på landet – af flere forskellige årsager.  Naturligvis er afstande til by, café, restaurant og indkøb en af de væsentligste faktorer.  Men flere og flere vælger også livet på landet fra på grund af skadedyr som f.eks. fluer og andre insekter.

Myter om fluer

Selvom det er en gammel myte, at hvis man bor på landet, så er man automatisk også plaget af fluer.  Nuvel, hvis man bor i en stald eller nær en gylletank. Men i dag er de fleste private boliger i landdistrikterne nærmest liebhaveri, og i bund og grund blot en ejendom, der ligger mere idyllisk, end hvis den var placeret i København eller Århus. Jo, der findes mange fluer på landet. Men heldigvis findes der mange metoder til at bekæmpe fluer.  Der findes den bedste mulighed til at bekæmpe fluer og insekter med fluefangere. Hermed menes ikke disse strimler, vi kender fra gamle dage, som man hænger ned fra loftet over spisebordet eller i køkkenet.

Insektfangere

Nej, i dag er verden langt mere udviklet, det samme er området omkring bekæmpelse af fluer.  Man kan købe nogle elektriske maskiner der er meget effektive og slår alle insekter og fluer ihjel – både indendørs men også udendørs.  Man skal bare stikke dem i stikkontakten, så kommer der et blåt lys, der også kaldes UV-lys. Dette lys er ikke farligt for mennesker, så man kan tryg anvende dem både i køkken og stue.  Der er også mange virksomheder, der bruger disse insektfangere, som de kaldes.  Det er typisk hotel, restaurant og café, der har glæde af disse diskrete insektdræbere.

Det er vældigt generende for gæster og kunder, når der er mange fluer. Det kender vi alle. Så alle vil gerne give disse kunder en god oplevelse. Det kan man gøre med en diskret og effektiv insektbekæmpelse. Her er det bedste kun godt nok. Det ved alle i fødevarebranchen der håndterer fødevarer. Derfor går de på nettet og finder de bedste og billigste elektriske insektfangere, som de hænger op, hvor de nu måtte passe ind.  Det bedste ved professionelle fluefangere er, at de er meget bedre end dem man kan købe i Biltema, jem og fix, og hvor man ellers kan købe en insektfanger der virker, og som man forventer skal holde mange år ud i fremtiden.  Selvom de er billige, så vil man jo ikke poste penge ud hvert år. Så kvaliteten er vigtig.

Back to Top