Advokatfirma til konkurssager

Har du for mange lån? Skylder du væk til højre og venstre? Kan du ikke betale dine regninger? El, varme, vand mv.? Du får måske det ene rykkerbrev efter det andet fra bankerne og de forskellige telefonselskaber? Det hele er uoverskueligt, fordi du har simpelthen ikke pengene til at betale for alt med. Og nej, det der med kviklånene har jo vist sig at være en ualmindelig dårlig idé for dig. Du har måske allerede forsøgt at tale med din bank om det. Men de nægter at låne dig penge. De har faktisk truet dig med, at de måske vil indsende en konkursbegæring til skifteretten, så de kan få de penge, du skylder dem, tilbage.

Tid at tale med en advokat

Du føler dig truet. Det skal du dog ikke. Det handler ikke om dit liv. Det handler om, at du er nødt til at erklære dig selv for personlig konkurs. Det er naturligvis ikke en særlig opmuntrende situation at være i. Og hvad skal du gøre?
Som det første bør du tale med en konkursadvokat, der kan vejlede dig igennem hele den proces, som du står overfor. Tjek Bjerregaard Advokatfirma her.

Det første, som konkursadvokaten sikkert vil råde dig til, er, at han vil råde dig til at få lagt nogle af dine banklån om. Du kan sikkert ikke få kviklånene lagt om. Men måske boliglånet. Og lånet til bilen. Og det der forbrugslån, som du optog sidste år, så I kunne rejse på en lidt for dyr ferie.

I næste fase vil du sikkert få at vide, at du bør kontakte elselskabet og telefonselskabet for at høre, om I kan finde en ordning, så du betaler det, du skylder dem, af i rater, der er til at overkomme for dig. Forhåbentligt vil disse tiltag virke for dig, så du ikke ligefrem skal til at sælge hus og bil.

Personlig konkurs er en hård proces

En personlig konkurs er ikke sjov. Men du kommer givetvis igennem denne svære periode.

Men er der ikke nogen dør at åbne hos banken og de forskellige selskaber, som du skylder penge, så bliver du nødt til at indgive en egenbegæring til skifteretten. Dette viser i sig selv, at du er klar over, at du ikke har håndteret din privatøkonomi på en god måde. Og det kan faktisk være med til at vende både bankens og selskabernes indstilling overfor dig.

Derfor skal du ikke fortvivle allerede nu. Men du skal være parat til, at det bliver en hård periode at komme igennem. Måske kan din konkursadvokat hjælpe dig med at tale med banken, elselskabet eller telefonselskabet. Det er op til advokaten, hvor langt han kan gå på dine vegne.

Men kommer det så langt, at du ikke kan få lagt lånene om eller få ordninger med diverse selskaber, så kan din konkursadvokat helt sikkert fortælle dig om, hvilke rettigheder du har med hensyn til at skulle flytte ind i en billigere bolig – og ja, han vil sikkert også hjælpe dig med at finde en god ejendomsmægler, der kan sælge dit hus til den bedste pris. Og det kan være meget værdifuld hjælp for dig.

Back to Top