Julelys

Nej, sagde min mand med fasthed i stemmen, da jeg stilfærdigt spurgte, om vi i julemåneden skulle havde en lyskæde eller lignende udendørs pynt op til jul. Min mand har de seneste år været modstander af, at flere andre husejere på vores vej er gået helt amok med julebelysning udenfor huset og i høj grad også på husenes tage. Det er vist fra Sirius julebelysning hun har det…

Selv synes jeg, det ser hyggeligt ud med de fantasifulde udsmykninger med julemanden i kane og et rensdyr foran eller lignende tableauer, som har bredt sig mange steder gennem de seneste år.

Men min mand står fast: Det kan aldrig være relevant at bruge flere tusinde kroner i ekstra elforbrug på den slags – for slet ikke at tale om, hvad det koster at indkøbe udsmykningen. Jeg er sådan set enig med ham og tænker også kun på en enkelt, lille lyskæde, men min bedre halvdel er nok bange for, at det så vil begynde at accelerere for os.

Det er ellers ikke, fordi han har noget imod at bruge elektrisk drevne apparater. Jeg hånede ham faktisk lidt i al godmodighed, da han for en måneds tid siden investerede i en elektrisk tandbørste. Vi har indtil nu altid børstet vores tænder på den gode, gammeldags maner, men nu sker det altså med hjælpemotor, om man så må sige.

Min mand havde spurgt sin tandlæge, om det kunne være en god ide, og tandlægen havde overbevist ham om, at man aldrig kan gøre tænderne lige så rene med manuel børstning, så han købte straks en Philips eltandbørste online hos skiftselv.dk.

Back to Top