Kjole og sko?

Mie og jeg er begge udstyret med et shopping-gen, uanset hvilken forretning vi kommer ind i, finder vi noget, vi absolut ikke kan leve foruden.  Mie er storforbruger af modetøj, og jeg har en passion for sko, især for modesko. Vi er så heldigt indrettet, at vi har samme bygning og statur, så vi låner ofte tøj og sko af hinanden.

I lørdags ville vi følges ad ind i byen for at finde tøj til min søsters bryllupsfest. Desværre  blev jeg kaldt på arbejde, og da vi skulle bruge tøjet allerede den følgende lørdag, måtte Mie selv tage af sted og finde passende tøj til os begge. Jeg understregede,  at jeg ville have kjole på til brylluppet, og at hun ikke behøvede at købe den allerdyreste i forretningen. Fodtøj til mig skulle hun ikke tænke på, jeg kunne selv nå at finde et par modesko,  som passede til kjolen, i løbet af den kommende uge.

Jeg var spændt på, hvad Mie havde fundet til mig, men hun havde virkelig ramt rigtigt. Ud af posen faldt først en lækker cremefarvet kjole med bar ryg og halvlange stramme ærmer. Bagefter dumpede en smuk lys blå figursyet kort taftjakke ud sammen med  et tørklæde i samme farve som kjolen, og til sidst et par sandaler med høje hæle, også cremefarvede.

Tøjet passede og klædte mig, sandalerne, som Mie alligevel havde købt, var et perfekt valg, så nu er jeg fri for at bruge tid på selv at finde de rigtige modesko til festen.

Back to Top