Billige hvidevarer

Forsikringsselskabet havde behandlet os ret pænt, syntes vi, da vi for noget tid siden var blevet udsat for et indbrud i vores sommerhus. Det skete udenfor sæsonen, så der var meget øde i det område, hvor vores sommerhus ligger. Derfor havde tyvene haft god tid til deres forehavende, og de havde i høj grad udnyttet tiden.

Vores køkken var ganske enkelt ribbet for alt, hvad der ikke var nagelfast. Alle vores Miele hvidevarer var væk, både køleskab og fryser samt den opvaskemaskine, som vi havde købt kun få måneder forinden. Den espressomaskine, som jeg havde fået som gave til mit jubilæum sidste år, var også forsvundet, og det var jeg meget ærgerlig over, for den havde jeg været glad for.

Forsikringsselskabet ( det var fra If Forsikring ) sendte en taksator ud til os, og heldigvis havde vi gemt diverse kvitteringer, så vi kunne dokumentere, hvad det var for fabrikater af de forskellige hvidevarer, der var forsvundet.

Derfor står vi nu med et erstatningsbeløb fra forsikringsselskabet, som vi kan bruge til nye ting i stedet for de stjålne. Det er helt op til os selv, hvad vi vil købe for pengene, så det kan da godt være, at vi satser på nogle andre ting end dem, der blev stjålet.

Hvis vi for eksempel vælger nogle billige hvidevarer, er der næsten penge nok til at forkæle os selv med et nyt fjernsyn til sommerhuset. Det, der er der nu, er så gammelt, at tyvene bare lod det stå, og jeg kunne faktisk godt tænke mig en fladskærm i stedet.

Back to Top