Oplev det sydlige Californien

I det sydlige Californien helt nede ved den mexicanske grænse finder man storbyen San Diego. Byen er en perfekt destination at besøge hvis man er på rundrejse i Californien. Her er masser af oplevelser i vente i det altid lækre klima.

San Diego er i høj grad kendt for sine mange gode strande, hvor de mange surfere er klar til at hoppe på de store stillehavsbølger. Strandene er en del af kulturen i San Diego det er tydeligt at for en stor del af byens befolkning foregår det mest af fritiden her. Når man rejser til San Diego bør man ikke snyde sig selv for et besøg i Gas Lamp Quarter, som er et stort kvarter fyldt med barer, klubber, restauranter og butikker. Her kan man opleve den unikke stemning og smage på noget lokalt øl.

San Diego er også kendt for den zoologiske have og Sea World hvor man kan opleve imponerende show med alt fra delfiner til spækhuggere. San Diego Zoo ligger i forbindelse med Balboa Park som er et kæmpe rekreativt område med spændene arkitektur mange museer. I San Diego finder man også en af de ældste byer i USA´s historie hvor det historiske ”Old Town” stadig står dem det blev opført for mange år siden af mexicanske tilflyttere. Bydelene giver et spændende indblik i USA som det var engang, og bør opleves af alle der kommer i nærheden af San Diego.

Back to Top