Udnyt din fritid

De fleste af os har 8-10 timers fritid om dagen. Det overrasker de fleste, men det er sandt. Vi sover 6-8 timer om dagen, arbejder ca. 8 timer og så må resten vel være fritid. Danskerne er meget splittede om deres fritid. Nogen få synes, de har for meget og langt de fleste synes, de har alt for lidt. En dansk hjemmeside forsøger at hjælpe begge grupper.

Der er tale om hjemmesiden faadetgjort.dk, der formilder arbejdskraft mellem privatpersoner. Det sker eksempelvis indenfor kategorierne rengøring, tømrer, IT, teknik, havehjælp, hushjælp, børnepasning mv.

For os der har lidt for lidt fritid giver det god mening at outsource en masse af dagligdagens gøremål. I stedet for at lade sin weekendunderholdning begrænse, kan man bestille en pålidelig babysitter gennem portalen. De kolde vintermorgener kan man få hunden luftet. Om sommeren kan haven blive trimmet. Portalen åbner både op for professionelle og privatpersoner og skaber adskillige matches hver dag. Servicefradraget har ikke gjort det mindre attraktivt at få udført arbejde i hjemmet.

For dem der har for meget fritid, krudt i røven og gerne vil tjene nogle ekstra penge kan faadetgjort.dk også være vejen til et fantastisk fritidsjob med frihed og maser af muligheder. Det er alternative fritidsjobs man kan få via sitet, da man langt hen af vejen er sin egen lykkes smed. Man er jo i praksis selvstændig som arbejdstager på siden.

For at forhindre sort arbejde har portalen ligeledes offentliggjort en masse guides til hvordan man sikrer, at arbejdet bliver udført på lovlig vis. Desuden er der vejledninger til hvordan man bliver forsikret og generelle tips og tricks til hvordan man får mest muligt ud af samarbejdet.

Faadetgjort.dk blev stiftet 1. januar 2010 af iværksætterene Rico Andersen og Martin Hegelund. Siden er sitet blevet udviklet og i dag er der flere tusinde profiler oprettet på sitet.

Back to Top