Osteopati og smerter

Det var en meget regnfuld lørdag. I sidste måned. Jeg var på café sammen med min veninde. Vi fik dog ikke kaffe. Den stod på lækker skaldyrssalat og hvidvin. Det må man godt en lørdag middag. Efter shoppetid.
Vi hyggede os og fik snakket om tusindvis af ting, sådan som man nu gør, når man ikke har set hinanden i mange måneder. Og det var faktisk, mere end 4 måneder, siden vi havde set hinanden. Også selv om vi bor i samme kvarter. Men sådan er det med familie, arbejde og højtider og vinterferier og al den slags.

Endelig lykkedes det

Men vi havde talt længe via Messenger om, at vi skulle møde og spise frokost sammen. Så det lykkedes for os i lørdags. Hvis jeg skal være helt ærlig, så havde jeg faktisk ikke lyst til at tage ind til centrum i byen i lørdags. Mine smerter i knæet var voldsomme, og det styrtregnede. Alligevel tog jeg mig sammen. Jeg savnede jo min veninde. Og jeg må sige, at jeg er virkelig glad for, at jeg tog mig sammen. Vi fik nemlig talt om vores små skavanker og problemer. Det er rart at have en ligesindet, som man kan tale med alt om. Og som også har nogle af de samme, tanker, og idéer om politik, mand, hver dag og mad som én selv. Og jeg siger dig, vi fik talt om alt.

En god snak

Vi talte først om hinanden. Hvordan har hun det? Hvordan har jeg det? Jeg fortalte hende om mine problemer med knæet. Jeg var også helt ærlig og fortalte hende, at jeg var lige ved at aflyse vores aftale på grund af det. Hun kvitterede med at sige, at hun synes, at jeg skulle kontakte en osteopat, som måske kan hjælpe. Hun har selv haft et problem med ryggen, men den osteopat, hun gik til, fik virkelig hjulpet hende. Det tog lidt tid, men der kom virkelig forbedring efter kun 3 behandlinger hos ham. Hun forklarede mig meget om, hvad osteopati er, og at hun godt kan lide det her helhedssyn, som osteopatien er baseret på. Altså det her med, at muskler, led, sener og knogler hænger sammen, og at behandling med osteopati kun sker med manipulation. Hun gav mig navnet på osteopaten.

Osteopati skal altså prøves!

Efter 3 timers sladren og god mad og vin drog vi hvert til sit. Da jeg kom hjem, smed jeg alle bonerne fra mine indkøb ud. Det gør jeg altid. Jeg kan jo altid se, hvad jeg har brugt på min e-bank.
Samme aften kunne jeg så selvfølgelig ikke finde navnet og tlf.nr. til den osteopat, som hun anbefalede. Sedlen smidt ud sammen med bonerne? Sikkert.

Jeg måtte på Google. Google kan alt! Søgte efter ”osteopati København og Valby” og jeg var vist heldig. Jeg kunne huske navnet på firmaet, hun havde sagt. Og jeg kunne genkende telefonnummeret, hun havde skrevet ned. (Fotografisk hukommelse hedder det vist.)

Jeg skrev nummeret og navnet ind i min kalender og besluttede, at det bliver den første, jeg ringer til på mandag. Det er firmaet Copenhagen Physio: https://copenhagenphysio.dk/

Back to Top