Ungerne sparer med billig vvs online

Vores datter og svigersøn svæver på en lille, lyserød sky i øjeblikket, for de har lige købt et hus, og når man endnu ikke er fyldt 25, er det forståeligt nok en stor begivenhed.

De har begge godt arbejde, så deres bank sagde ok til projektet, for huset var faktisk meget billigt. Det er et ældre hus, som har været noget forsømt i mange år, men vores svigersøn, Jan, er tømrer og kan klare en masse af det forestående arbejde med restaureringen selv. Og hvad angår penge har de valgt at vil gå efter de absolut bedste tilbud på markedet.

Og når det kommer til det mere specielle som for eksempel vvs og elektriske installationer, har han gode kammerater, der gerne vil hjælpe, ligesom han i de senere år har hjulpet kammerater med sin ekspertise. Og de ved allerede nu, at de vil have lækkert lys i hele huset, og de er helt forgabte i de nye muligheder, der findes med for eksempel downlight med LED.

Billig VVS på nettet

De skal først overtage huset om et par uger, men det står tomt, så de er tit i huset for at planlægge istandsættelsen. De er også begyndt at købe ind til renoveringen, og de handler meget på nettet, for som Jan siger er der masser af muligheder for at finde for eksempel billig vvs i netbutikker.

Der er meget i huset, der trænger til udskiftning, men værst er det med badeværelset, som er så grimt og forsømt, at det nærmest er ubrugeligt. Men for at spare penge, flytter de ind i huset på overtagelsesdagen, og så må de klare det bedst muligt.

Men noget skal gøres som det første, for det armatur, der sidder ved håndvasken, er ganske enkelt knækket, så man har afbrudt vandtilførslen. Der skal monteres en ny vandhane den dag, de flytter ind.

Faktisk har vi fundet ud af, at en komplet renovering af badeværelset måske slet ikke behøver være så dyr endda, for via elvvs.dk kan vi købe alt VVS til badeværelset billigt: https://www.elvvs.dk/c/badevaerelse-3490/

Det ender jo med at blive en hel del bedre og finere, end de først havde turdet håbe på 🙂

Billig varmepumpe måske?

Vi skal bestemt også vurderer mulighederne for at spare på varmeregningen på lidt længere sigt, og her er der jo åbenlyse muligheder med en varmepumpe. Vi tror, det bliver det næste projekt, og vi skal blot være helt sikre på at finde den bedste varmepumpe selvfølgelig!

P.S.: Her er en artikel med en anden tilgang til lys:

Back to Top