Robot til støvsugning?

Hvad laver du, spurgte jeg min gode veninde Jane, da jeg ringede til hende for et par timer siden. Jeg støvsuger, svarede hun, og jeg indvendte, at det gjorde hun jo da ikke, mens hun talte i telefon med mig.

Jo, jeg gør så, fastholdt hun, jeg sidder mageligt henslængt i min bedste stol og passer støvsugningen.

Og så fortalte hun, at hun i fødselsdagsgave havde fået en dejlig ny ting af sin mand, nemlig en robotstøvsuger, og hun opfordrede mig til at komme med det samme, så hun kunne få lov at prale lidt af sin nyanskaffelse.

Jeg gik de få hundrede meter over til hende efter at have bedt hende om at sætte vand over til en kop kaffe – vi kan godt lidt at drikke en god kop kaffe sammen sådan en lørdag eftermiddag. Da jeg kom over til Jane, var hun – eller rettere hendes fødselsdagsgave – færdig med at støvsuge i stuen, men hun manglede endnu både soveværelset og det ene af børneværelserne, så dem kunne hun bruge til at demonstrere vindunderet for mig.

Hun viste stolt sin Roomba robotstøvsuger frem og fortalte, at hun sammen med sin mand havde programmeret den, så den selv kunne finde rundt i husets forskellige rum og støvsuge gulvene, mens hun lavede noget andet. Hun satte den i gang i soveværelset, og den kørte selv rundt og støvsugede.

Så satte hun et par kopper i deres nye billig espressomaskine, så vi kunne nyde den stærke kaffe, mens støvsugeren gjorde sit arbejde.

Back to Top