Sutsko – kun til børn?

Vores tidligere naboer på den villavej, hvor vi stadig bor, Kristian og Ellen, kunne i sidste uge fejre deres guldbryllup, og i kraft af mange års godt naboskab var vi inviteret med til festen, selv om vi ikke længere ses så tit, idet Kristian og Ellen er flyttet i en lejlighed inde i midtbyen.

Men det var rigtig hyggeligt at være med til at fejre dem, for de er et par særdeles behagelige mennesker med en meget stor vennekreds. Det afspejlede sig også på det gavebord, der var opstillet i den festsal, hvor guldbrylluppet blev fejret.

Selv havde min mand og jeg valgt at give guldbrudeparret et par lækre stolehynder i lammeskind, for vi vidste, at de holder meget af at sidde lunt og godt i deres lænestole om aftenen. Det var et par hynder, vi havde fundet i en forretning her i byen, og det var egentlig en slags impulskøb, da det ikke var med på parrets ønskeseddel.

De havde også ønsket sig hver et par sutsko til børn, og det var egentlig dem, vi var på jagt efter, men vi syntes nu, at det var lidt for tamt at give dem sådan nogle i en så festlig anledning. Så da vi fik øje på de flotte stolehynder, valgte vi at købe dem i stedet.

Og det var sådan set meget heldigt, for de fik rigeligt med hjemmesko ( sikkert købt her )af andre gæster, så de nok skal ud at have nogle af dem byttet. Men Kristian og Ellen var i hvert fald glade for alle gaverne.

Back to Top