Varme stiger op

Medmindre du snorksov i fysiktimerne ved du, at varme stiger op, ikke? Det betyder så også, at den varme, du betaler ekstreme summer for i dit hus – ja, den stiger også opad. Og det bliver den ved med, til noget stopper den. I Danmark, hvor der er ganske koldt en stor del af året, er det derfor ganske vigtigt at få holdt varmen inde og kulden ude. Og ja – du har helt ret: Kold luft kravler nedad. Det er derfor, du skal isolere ekstra godt på loftet, Sherlock Holmes 🙂

Efterisolering af loft

Jamen, jeg har skam isoleret på mit loft, og jeg kravler jo rundt i Rockwool og hvad ved jeg, når jeg er deroppe, siger du nok? Men har du nogensinde fået en professionel vurdering af, om det kan betale sig at efterisolere dit loft? Nej? Så vil jeg anbefale, at du får et tjek udført af det. Og brug nu ordentlige og hæderlige isoleringsfolk til opgaven – så får du nemlig en redelig rådgivning!

Viking Isolering

Jeg gjorde det! Det var i det tidlige efterår 2015, at jeg kontaktede firmaet Viking Isolering ApS, der arbejder overhele Sjælland og dermed også her i Roskilde. Det var dem, jeg tog fat i, for de kom højt anbefalet af flere, jeg kender. Og et besøg på deres hjemmeside overbeviste mig om, at de var de helt rigtige at tage fat i. Jeg kan godt lide, at de viser, hvem de er!

Det var Anders selv, der kom ud til os – og det er ham, der ejer virksomheden. Han var yderst kompetent, og han var forrygende ærlig: Han sagde ligeud, at vores hulmure var så godt isolerede, at der ikke var noget at komme efter. Det samme med den krybekælder, vi har under en tredjedel af huset – den var lige, som den skulle være.

Men vores loft… Selvom der var isoleret i et – syntes vi da – tykt lag, kunne Anders dokumentere, at vi kunne spare en del ved en efterisolering af  loftet. Og prisen for opgaven var overraskende lav:

Efterisolering af 140 m2 loft, montering af vindplader, ny gangbro, kant om loftlem, indblæsning af 150 mm ny isolering 15.260 kr alt inkl.

Den snuppede vi! Og de kom allerede ugen efter, og de var færdige på én dag. Det bedste var næsten, at de gjorde så fint rent efter sig, at vi (næsten) ikke kunne se, de havde været der 🙂

 

Back to Top