Vandaler

Jeg har nu drevet min frisørsalon i to år og oparbejdet en solid kundekreds, allerede nu viser mit regnskab for første halvår af dette år, at der er et acceptabelt overskud. Da jeg etablerede salonen, sparede jeg ikke på indretningen og heller ikke på de produkter, jeg anvender, men jeg havde da søvnløse nætter, hvor jeg spekulerede på økonomi og indtjening i det hele taget. Og nå ja – jeg sparede vistnok et enkelt sted, hvor jeg ikke burde have sparet: Låsene!

Derfor er det dejlig trygt og selvfølgelig tilfredsstillende, at min indsats nu bærer frugt, så jeg igen kan sove godt om natten.

Alarm grundet indbrud

Der har dog været en enkelt episode, som jeg godt kunne have undværet, for jeg blev vækket af min alarm en sen nat, og det viste sig, at der havde været indbrud i salonen. Da jeg kom der over, kunne jeg med det samme se, at en stor rude var smadret, og inde i salonen lå massevis af glasskår , der var hældt shampoo ud over gulvet, og en hylde med hårartikler var ryddet, og da jeg fik øje på min smukke røde lædersofa var jeg grædefærdig. Sofaen var skåret op i ryggen og i siderne, det var et  trist syn, for den lædersofa havde været meget dyr, og jeg havde haft store besværligheder med at finde den helt rigtige sofa til salonen.

Låsesmeden hjalp mig

Her på Frederiksberg har vi en låsesmed: https://www.dencyklendelaasesmed.dk/omrader/lasesmed-frederiksberg/  

Han er kendt af de fleste her – dels fordi han er dygtig og billig, men også fordi han er så sej: Han kører med hele sit mobile værksted på en ladcykel i stedet for i en forurenende bil! Det er så sejt, ikke?

Konkurrencen er jo hård i hans felt, og at drive firma som låsesmed i København er nok ikke altid lige nemt, men hans venlige væsen, hurtige service og professionalisme har skabt ham et navn, der ikke sådan lige er til at konkurrere mod for andre. Og hevm har ikke lyst at støtte en god service-håndværker, der oven i købet er miljøvenlig?

Han fik det hele fikset med nye og indbrudssikre låse, og siden har der ikke været nogen episoder!

Amager er også med

For ikke så længe siden udvidede han sin service til også at dække øen ved byen, som jeg lader den – han fungerer nu også som låsesmed på Amager, og det betyder, at min veninde nu også bruger ham. Jeg mener faktisk at vide, at han også kommer på Vesterbro en hel del – det er vist ham, der skrives om her.

Back to Top