Ny webshop og emballagebehov

Hvis jeg var dig, så ville jeg ikke åbne en webshop, der sælger smykker, tøj eller sportstøj, som faktisk er nogle af de produkter, der bliver handlet allermest på internettet. Nej, jeg ville åbne en webshop, der sælger emballage! Og det ville jeg gøre, fordi indenfor den branche er konkurrencen ikke så skarp, som den er i modeindustrierne (tøj, sko, tasker, smykker mv.). Og jeg ville naturligvis sørge for, at min webshop altid har miljøvenlig emballage på lager, som kan sendes ud til kunderne med det samme – i store mængder.

Skal dække alle behov

Der skal være både billige paprør og plakatrør i alle mulige længder og diametre. Der skal være flot gavepapir, der er fremstillet af miljøvenligt papir og eventuelt også andre produkter. Der skal være alternative produkter, som kan erstatte traditionelt kassefyld, der ofte består af flamingokugler eller bobleplast. Der skal være gavebånd, etiketter og alt det, som en webshop har brug for, så de kan sende deres varer ud sikkert. Og så skal det være en nem webshop for webshopejerne at bruge. De har sjældent tiden til at finde lige den emballage, de har brug for. De skal med højst tre klik kunne finde det produkt, de står og mangler til forsendelse. Om det handler om æsker til smykker – eller store poser af genbrugsplast – det skal bare være muligt for dem at finde det rette produkt meget hurtigt. Og ja, hvorfor ville jeg vælge at sælge emballage på nettet – i stedet for fx smykker eller tasker?

Online handel vokser fortsat

Det vil jeg, fordi internethandlen er i stigende tendens. Der er ikke udsigter til, at den vil falde over de kommende år. Konsekvensen af det er, at der også er et stigende behov for emballage, der kan sikre at varerne kommer frem til kunderne. Sikkert. Ubeskadigede. Uden en eneste skramme eller et eneste skår. Det er derfor en sikker investering at sælge god og miljøvenlig emballage til alle, der har brug for det. Om det er en shop, der sælger tøj, eller museumskopier kan være lige meget. De har alle brug for både gavepapir, bølgepap eller god og billig bobleplast.

Efterhånden, som min shop så vokser, så vil jeg naturligvis hæfte nogle ekstra fordelagtige tilbud til den emballage, som jeg sælger. Fx sådan noget som at tilbyde webshops, at de kan få trykt deres logo eller en tekst på den emballage, de gerne vil skilte til omverden med. Fx en pose af genbrugsplast, der skal bruges til forsendelse af tøj. Og ja, jeg vil da brande mig ved netop at gøre opmærksom på, at al den form for emballage, som jeg sælger, er miljøvenlig emballage. Der skal være nøjagtige produktbeskrivelser af emballagen: hvor den er fremstillet – og hvordan!

Vi skal levere med elbiler

Når shoppen så er blevet helt kæmpestor, så vil jeg da også selv sørge for forsendelsen af varerne i mine egne varebiler – som naturligvis ikke skal være benzindrevne. Det er jo klart. Ellers går det ikke. Men indtil shoppen bliver så stor, går der nok noget tid. Men det betyder ikke, at jeg skal sælge fx paprør, der er fremstillet af materialer, som ikke er miljøvenlige.

Back to Top