Design højskole i Rødding

Noget af det mest spændende ved at skulle tre måneder på højskole var på forhånd, hvem jeg mon kom til at dele værelse med. For jeg var ikke et sekund i tvivl om, at det kan være meget afgørende for mit udbytte – i hvert fald den sociale del – af opholdet på højskolen. Hvis det var en pige, jeg kom godt ud af det med, kunne det give en ekstra dimension til skoleopholdet, og modsat kunne det blive til en pestilens, hvis det var en pige, som jeg absolut ikke harmonerede med.

Jeg havde valgt at finde en højskole med design som hovedfag, for jeg planlægger at tage en uddannelse inden for design, men jeg manglede noget basal viden om emnet, og den viden regnede jeg med at kunne tilegne mig på et højskoleophold.

Min frygt for, hvem jeg kom til at bo sammen med, blev gjort grundigt til skamme. Malene, som jeg i de tre måneder delte værelse med, viste sig at være en ualmindeligt sød pige, meget imødekommende overfor andre og med en helt naturlig tilgang til andre mennesker. Derfor kom vi fint ud af det med hinanden lige fra starten, og nu et halvt års tid efter vores højskoleophold er vi fortsat gode veninder, der har hyppig kontakt med hinanden.

Fra Rødding til Italien

Mine designoplevelser førte mig efterfølgende på noget, der vel nærmest kan betegnes som en pilgrimsrejse til Italien, hvor jeg oplevede en designkultur, der var markant anderledes end den, jeg var vant til. Italienerne har en æstetik og en sans for at sprænge rammer, hvis lige ikke er set.

Den fascination har jeg taget med mig, og da jeg fik muligheden for at få italiensk designet og fremstillede badeværelsesmøbler fra Design4home.dk, slog jeg til. Helt billigt var det jo ikke, men det er SÅ lækkert!

Vi taler tit om, at der nok er opstået mange venskaber på alle landets forskellige højskoler, for man kommer her så tæt på hinanden, at man enten er helt ligeglade med hinanden, eller også bliver man nære venner.

Back to Top