Hvem har brusedøre

I er ved at komme godt til rette i den nye lejlighed ude på Amager. Det er ikke en stor lejlighed, men den er hyggelig og I har plads nok til jer to – og en kat. I har brugt en del penge på at forny køkkenet. Der er kommet nyt komfur mv. Og ny bordplade. Det er blevet ret lækkert. Der er hyggeligt at være, når du laver mad. Og du nyder det. Din mand arbejder meget, så det er ligesom dig, der står for alt, hvad der har med indretning af jeres nye hjem at gøre. Så imens du går og laver en god middag til jer, og venter på, at han kommer, så går du også og tænker på, hvordan du skal gribe badeværelset an.

Hylder på plads

Du har fået sat hylder op derude. Der er også kommet en ny håndvask, der ligesom er sænket ned i et bord, der er stort nok til, at der kan stå flere ting på det end blot et tandkrus og en sæbedispenser. Toiletkummen er blevet udskiftet. Den sidder nu et mere praktisk sted i rummet. Ikke sådan i vejen for alt, når I skal på toilettet. Fint nok. Problemet er brusebadet. Der er ikke så meget plads. Du kan derfor ikke få bygget en bruseniche.

Brusedøre i stedet for en hel niche

Men du kan sætte et par brusedøre op, som kan svinge ind imod væggene. Du kan sætte en brusedør op på hver sin side i et hjørne. Derved får du et firkantet rum, som vil være stort nok, til at I kan plaske med vandet, når der skal tages bad og vaskes hår. Det skal bare være brusedøre, der kan svinge mindst 180 grader i hver sin retning. Det vil nemlig lette rengøringen af dem. Du kan jo ikke stå der med en brusedør, som hele tiden vil vibrere i den ene hånd, imens du pudser den ren for kalk med den anden hånd.

Back to Top