Det handler om godt lys

Vi indretter os stadigt bedre og bedre i Danmark – både i private hjem og på kontorer og lignende. Det hænger uden tvivl sammen med den velfærd, landet trods alt stadig har. Og ikke mindst et område som belysning er i fokus i en grad som aldrig før. Selv almindelige mennesker har lært, hvor vigtig den rigtige belysning er for et rum, for menneskers velfærd og såmænd også for elregningen.

Ikke mindst på internettet er det tydeligt at se, at interessen for at benytte de rigtige lamper er stigende. Virksomheder i belysnings branchen melder om stadigt stigende salg, og det er generelt de lidt bedre produkter, der sælger bedst. Og altså dermed de lidt dyrere lamper.

Blandt de mest solgte mærker inden for belysning i dag er:

  • Artemide
  • Louis Poulsen
  • Luceplan
  • Bestlite
  • Foscarini
  • Nordtronic – LED

Særligt LED er i voldsom vækst. For eksempel er de såkaldte downlight LED yderst populære.

Der er altså en tydelig tendens til, at der de bedre mærker, der vinder indpas i de danske hjem. Og det harmonerer vældig godt med den trend, vi ser indenfor andre elementer i boligindretning: Bedre produkter, bedre kvalitet og lidt højere prisklasse.

Badeværelset er luksusrummet

I mange år har det handlet om at vise køkkenet frem for alverden – jo mere luksus jo bedre. Men i de sener år er også badeværelset blevet fokus for forbedringer, og det ses tydeligt i udvalget af lækre VVS produkter til badeværelser, som de ses for eksempel her: https://www.elvvs.dk/c/badevaerelse-3490/ 

Og er du til luksus i særklasse, vil du med garanti elske de geniale produkter fra GROHE.

 

Vi har fået disse oplysninger fra firmaet elvvs.dk

Back to Top