Av min ryg

Han er ikke til hverken at hugge eller stikke i, min ellers elskelige far, som for nylig har rundet de 70 år. Egentlig er han normalt ikke stædig, men på nogle få punkter er han det virkelig, og så kan han være meget vanskelig at overbevise om noget andet, end det han selv mener.

Fysioterapeuten hjalp

Men nu er det lykkedes med hensyn til at få behandlet et grimt hold i ryggen, som han fik for et stykke tid siden. Jeg opfordrede ham til at lade en kiropraktor klare sagen, for det har jeg selv haft held med flere gange, men min far opfattede  kiropraktorer som en slags kvaksalvere, som han i hvert fald ikke ville betro sit legeme. Han ville i stedet hellere se en fysioterapeut, da han mente, at de var mere “holistiske” i deres tilgang.

Han gik til sin læge, og det var lægen, der foreslog ham at få en tid hos Vejgaard Fysioterapi i Aalborg, og det gav vist nærmest min far et chok, at lægen kom med det forslag. Ikke fordi der var noget galt med forslaget, men far går nærmest dagligt forbi klinikken på sine gåture – og uden at have skænket det en tanke, at de kunne hjælpe ham.

Så da han kom hjem, tog han sig sammen til at ringe til dem, som lægen havde anbefalet ham, og han fik en tid til behandling næste dag.

Det hjalp også meget, og efter tre behandlinger var holdet i ryggen helt væk, men min far tog heldigvis mod tilbuddet om at få genoptræning samme sted (den slags genoptræning: https://vejgaardfys.dk/genoptraening/ )

Hovedpinen kan afhjælpes

Min fars gamle ven Lars døjer jo med en nærmest kronisk hovedpine, og undervejs i fars behandling fik han nævnt det for fysioterapeuten, der så kunne fortælle ham om den tilknyttede smerteklinik, der er specialiserede i netop smerter og hovedpine. Far talte med Lars og at få noget hjælp til den hovedpine – og Lars tog imod tilbuddet.

Jeg ved ikke endnu, hvordan det er gået for Lars, da han netop er begyndt der, men jeg skal nok fortælle mere om det senere!

Back to Top