Flyttefirmaer

En af min gode bekendte, Svend, har fundet en lukrativ niche indenfor den branche, hans virksomhed arbejder i, nemlig emballagebranchen. Han har selv konstrueret nogle meget solide men alligevel lette flyttekasser i forskellige størrelser og udformninger i plastik, og det har vist sig at være en populær vare hos landets flytteforretninger.

Det startede med, at et flyttefirma i Odense henvendte sig til ham med en forespørgsel, om han kunne skaffe sådan nogle kasser til afløsning af de meget tungere flyttekasser af træ, som man i mange år har brugt i den branche.

Og så gik han selv i gang med at designe forskellige kasser efter de mål, han havde fået opgivet af flyttefirmaet. De blev sat i produktion og blev hurtigt en populær vare. Han kontaktede andre flytteforretninger for at få afsat sine kasser, og et flyttefirma i Århus blev hans næste kunde, og da der var tale om en ganske stor flytteforretning, var det en temmelig givtig ordre, han der fik hevet i land.

Men det helt store salg kom i gang, da han også fik et flyttefirma i København som kunde, for her var tale om et af landets absolut største flyttefirmaer, som heldigvis for Svend besluttede sig for på én gang at udskifte alle deres gamle flyttekasser med de nye og lettere fra Svends firma.

Man kan ikke leve af at levere flyttekasser alene, har Svend fortalt, men denne niche giver trods alt et godt løft i omsætningen, og Svends firma er alene om at tilbyde denne specielle vare.

Back to Top