Rygning i toget?

Det er yderst sjældent, at jeg rejser med tog, men for et par uger siden valgte jeg toget, da jeg skulle en tur til København. Og det endte faktisk med at blive lidt af en skelsættende togrejse for mig.

Jeg havde fået plads i en kupe, sammen med et par, der så ud til at være i 40’erne. Kort efter, at jeg var kommet ind i toget, tog de deres e-cigaretter fra Prodamp frem og begyndte at dampe på dem. Jeg var en anelse misundelig, for som ryger var der jo et savn, da man absolut ikke må ryge i et tog.

På et tidspunkt kom en togstewardesse ind i kupeen for at tjekke billetterne, og hun sagde til parret, at de ikke måtte ryge i toget. De protesterede og sagde, at de bestemt ikke røg, og at dampen fra deres e cigaretter var aldeles uskadelig for andre.

Jeg blandede mig og gjorde opmærksom på, at det ikke generede mig, at de dampede i kupeen, så togstewardessen valgte at gå igen uden at blande sig mere.

Jeg besluttede på stedet, at jeg også ville prøve med sådan en e cigaret, og parret i kupeen viste mig deres og anbefalede det mærke, de dampede på. Der var tale om en Kangertech (http://prodamp.dk/118-kangertech ) , for talte de, og de roste den faktisk skyerne.

Jeg havde ikke noget kendskab til e cigaretter, så da jeg et par dage senere aflagde besøg i en forretning for at købe et e cigaret startsæt, bad jeg selvfølgelig om et sæt af det mærke.

Back to Top