Godt flyttefirma i Randers

Det har virkeligt været en meget svær weekend. Min mand og jeg har været oppe og skændes. Vores børn har været dels umulige at have med at gøre, dels, kede af det og dels overspændte af glæde. Skænderiet med min mand startede med, at vi ikke kunne blive enige om, hvem der skulle finde telefonnummeret på det flyttefirma i Randers, som vi fik fra en af mine veninder. Min mand mente, at det var mig, der skulle finde det. Jeg havde ikke skrevet det ind i min kontaktliste på min telefon, så jeg holdt på, at han sikkert har det et eller andet sted. Inde på sit hjemmekontor, måske. Det var bare en af de små konflikter, der opstår, når man står med 3 små børn og en masse opgaver foran sig ved en flytning. Vi er nemlig lige flyttet til Randers.

Flyttefirmaet

Min mand har fået en ny og meget bedre stilling, og vi var enige om, at vi skulle flytte til Randers, hvor hans nye arbejde ligger. Men at jeg sådan lige skulle have gemt telefonnummeret på det bedste flyttefirma i Randers, er ikke en selvfølge. Også selvom det var min veninde, der gav os telefonnummeret. Så, ja, det blev til et skænderi. Og vores børn er små. Den ældste er lige fyldt 6. Hun skal starte i 1.klasse efter sommerferien. Den yngste er 1 år gammel. Det er ikke sjovt at skændes med sin husbond og have 3 børn, der tuder, fordi de kan høre, at far og mor er uvenner. Så jeg måtte bruge tid på at trøste dem. Forklare dem, at vi ikke er uvenner for alvor. At det bare er et af mine vredesudbrud, de kan høre, fordi jeg er træt og ikke har sovet godt. Jeg har også forsøgt at forklare dem, at far elsker os alle sammen, men han er lidt stresset og spændt, fordi han skal starte på sit nye arbejde på mandag.

Flytterod

At vi så også stod i flytterodet med papkasser, møbler, der var stablet sammen, og en del kufferter med bleer, toiletsager og gammelt tøj, der ikke tager skade af at blive snavset, gjorde ikke tingene bedre. Men vi er kommet igennem weekenden. Vi er flyttet. De to store børn har fået hver deres værelse, og lige nu er der ro på tingene. Vi har fået de fleste af vores ting på plads, men min mand opdagede, at der manglede nogle kasser. Og han ville høre flyttefirmaet om, hvor de er henne. Så ja, telefonnummeret skulle findes. Jeg kunne heldigvis finde det på Google. Intet problem i det. Jeg fandt telefonnummeret til ham.

Opmagasinering i Randers

Han ringede op og fik at vide, at flyttefolkene havde troet, at det var nogle kasser, som vi bare ville have til opmagasinering her i Randers. Damen, han talte med undskyldte meget, da han råbte op om, at en af kasserne indeholder hans computer. Hun vil sørge for, at vi får kasserne leveret inden mandag morgen kl. 6:00. Min mand faldt til ro efter telefonsamtalen. Han får sin laptop, inden han skal møde på arbejde på mandag. Og jeg får lov til at pakke kasser ud i fred.

Back to Top