Ifö kender alle vel?

Der var et forfærdeligt rod på vejen i nærheden af den lille ejendom ude på landet, hvor vi bor. En håndværkerbil var kørt op bag i en ladvogn, der var spændt efter en traktor. Det var en bil fra et vvs firma, hvor chaufføren åbenbart havde været meget uopmærksom, for det var godt føre og godt vejr med god sigtbarhed.

Men kassevognen, der var bemalet med reklamer for billigt vvs, var splittet ad i alvorlig grad. Indholdet af forskellige varer var spredt ud over vejen og i rabatterne over en strækning på mindst 30 meter. Meget af det var gået i stykker og var lige til skrotpladsen.

Heldigvis var der ingen personskade i forbindelse med uheldet, men redderne fra Falck måtte i gang med et større oprydningsarbejde, før vejen igen var farbar. Indholdet fra en masse kasser med møtrikker og skruer lå spredt på vejen, så redderne gik og fejede smådelene sammen og smed dem i plastiksække.

Men der var også større ting, der skulle samles op. For eksempel kunne jeg se en knust toiletkumme og en lige så ødelagt håndvask, der også var af porcelæn. Jeg må sige, at Falck folkene var meget grundige, og efter oprydningen var det stort set ikke til at se, at der sket et trafikuheld på stedet.

Men næste dag, da jeg slentrede en tur langs vejen, fik jeg alligevel øje på en lille del i rabatten. Det var en lille plade af plastic, og da der stod ifö på den, måtte det være skylle-ud-knappen fra toilettet.

Back to Top