Ikke så ringe endda

Kender du den der vittighed med parret, der er ude for at spise en romantisk middag? Kvinden fortæller manden, at hun ønsker sig noget, der kan få hendes ører, hals og hænder til at være endnu smukkere, end de allerede, er. Hun tænker selvfølgelig på, at hun gerne vil have et smykkesæt: Et par øreringe, der matcher et halssmykke – og et armbånd. Og så giver han hende et stykke sæbe og fortæller hende, at huden skal holdes smuk.

Se på fingerringe

Jeg griner lidt af vittigheden, fordi min bror har været ude for noget lignende. Han kom hjem til mig i går og fortalte, at han skal giftes. Hans kæreste havde på det kraftigste hentydet til, at han skal ud og se på ringe til hende hos Promiz. De havde været ude at spise, og hun havde næsten aftvunget ham, at han faldt på knæ foran hende. Dér, i restauranten.

Jeg kunne se på ham, at han egentlig er glad for, at han endelig har taget beslutningen om at gifte sig. De har jo været kærester i 7 år, og jeg kan godt forstå hende, hvis de har talt om sådan noget som at få børn. Alligevel er det lidt sjovt.

Ikke den store romantiker

Min bror er nemlig slet ikke god til det der med romantik og frieri. Det kan man jo godt regne ud. Han spurgte mig faktisk direkte om, hvor han skulle gå hen for at finde smukke ringe til kvinder. Han vil gerne give hende en forlovelsesring, inden de skal ud og vælge vielsesringe. Og så måtte jeg jo lige først spørge ham, om han ved, hvilken størrelse ring hun skal bruge.

Selvfølgelig havde han ikke den ringeste idé om det. Så jeg anbefalede ham, at han går ind til en god guldsmed og finder en ring til hende, som han selv synes om, og så samtidigt får lovning på, at ringen kan formindskes eller forstørres uden ekstra omkostninger.

Back to Top