Rejseportal med det hele

I de sidste måneder har flyselskaberne gjort meget for at tiltrække kunderne. Personligt har jeg fået nyhedsbreve, der fortæller mig, at jeg kan få ekstra rabat, fordi jeg er en god kunde. Andre nyhedsbreve er lidt mere aggressive: De fortæller mig, at jeg kan finde rigtigt billige flybilletter til mange destinationer, hvis jeg booker inden en bestemt dato og via for eksempel Rejsepriser. Flyselskaberne vil gerne kunne holde deres positioner på markedet. Forståeligt nok. Men jeg bryder mig ikke om at få at vide, at jeg skal booke min billet inden en bestemt dato. Og jeg har ikke altid brug for den billigste flybillet.

Tid er penge

Det er jo sådan, at tid er penge. Så måske er det bedst for mig at købe flybilletter, der får mig frem til min destination hurtigt. Det er så ikke de billigste flybilletter, jeg skal købe. Det kan jo tage rigtigt lang tid at komme til Berlin, hvis man bare køber den billigste flybillet. Uden at der er flyforsinkelse, så kan det tage op til 12 timer. Det er for lang tid. Derfor vil jeg råde alle til at overveje tid, pengepung og villighed til at rejse på bestemte dage, når turen fx skal gå til Berlin.

Leder du efter flybilletter til Berlin, så skal du selvfølgelig ind på en tjeneste, der som minimum kan vise dig, både, hvad den billigste billet koster, hvor meget tid du skal bruge for at komme til Berlin, hvis du køber den billige flybillet, og du skal have mulighed for at sammenligne priserne på flybilletterne, hvis du har brug for at rejse til Berlin i løbet af få timer. Og så skal du også kunne se, hvilke dage de billige eller hurtige billetter er tilgængelige, inden du rejser.

Det er ikke altid helt nemt at gennemskue, hvad flybilletter koster. Derfor skal tjenesten også give dig informationer om, hvad billetprisen dækker. Det er ikke sjovt at få at vide ved check-in, at man skal betale store summer for at få en kuffert med sig.

Back to Top