Memphis rejse

Memphis finder du i sydstaten Tennessee, hvor du ved en rejse hertil vil få anderledes men meget spændende oplevelser. En rejse til Memphis er fuld af musikoplevelser, hvor især blues og rock’n Roll fylder meget, og byder på en helt særlig stemning når du kommer til byen. Musikken fylder rigtig meget, og det er også her du finder Sun Studio, hvor store kunstnere som Elvis og U2 har indspillet plader.  I Memphis finder du Graceland som var Elvis bolig, som i dag står som dengang han forlod det. Her får du et indtryk af hvordan ”The king of Rock’n Roll” samt hans familie boede, samt set hans privatfly og andre interessante samlinger af hans ejendele. Hvis man er mere historie interesseret skal man også tage en tur forbi The National Civil Rights Museum, som tidligere lagde bygninger til det hotel, hvor Martin Luther King blev dræbt. Her oplever man gerningsstedet samt lærer om de sorte amerikaneres kamp for ligestilling.

I Memphis skal man også give sig tid til bare at gå en tur gennem gaderne, især Baele Street, hvor man finder gode spisesteder og oplever en unik stemning fra musikken på gadehjørnerne. Jeg vil også anbefale at man om aftenen finder et af Memphis mange spillesteder, hvor man kan nyde lyden af god blues og rock’n roll.

En rejse til Syden er derfor ganske særlig, og meget anderledes fra andre storbyer i USA. Så hvis du er til god musik og kendte amerikanerne der har sat sit præg i amerikansk historie, så er Syden bestemt noget man skal prøve.

Back to Top