Ny mand via dating?

Hold da op, hvor blev jeg skuffet. Endelig havde jeg fundet, hvad jeg syntes var verdens dejligste mand, og vi var blevet etableret som et fast kærestepar. Og så pludselig forsvandt hele eventyret som dug for solen.

Det var en aften i sidste uge, da jeg var på besøg hos min bedste veninde, at min kæreste Henning afslørede sig som en skidt fyr, som jeg i hvert fald ikke vil have mere med at gøre.

Min veninde har i et stykke tid ledt med lys og lygte efter en kæreste, efter at hun sidste år blev skilt fra sin mand efter seks års ægteskab. Hun har kastet sig over netdating i forsøget på at finde den helt rigtige. Hun har ikke mødt ham endnu, men der kommer nye emner hver dag, så det skal nok lykkes hende.

Da jeg besøgte min veninde var hun logget ind på en af de dating sider, hvor hun har lagt sin profil ud. Hun viste mig et par mandlige profiler, som hun var begyndt at chatte lidt med via nettet, og som hun nok mente, kunne være interessante for hende.

Da hun hentede den tredje profil frem på skærmen, fik jeg et chok, for det var Henning. Jeg fortalte ikke min veninde noget om det med det samme, men lidt senere var jeg jo nødt til at advare hende mod ham, for når han er typen, der fortsætter med dating efter at have fundet sig en fast kæreste, er han ikke noget for hende.

Back to Top