Sko og bukser

Vi skulle på en weekendtur, min kone og jeg, til det sydfynske, og vi skulle overnatte på hotel i to nætter. Mit arbejde indebærer, at jeg rejser virkeligt meget – sidste år havde jeg lidt over 50 udlandsrejser, så det svarer altså sådan cirka til en rejse pr. uge.

Derfor er jeg naturligvis meget hjemmevant, når det gælder pakning af min kuffert, så jeg bruger ikke mange minutter på det. Mine bukser bliver foldet på en helt bestemt måde, så de bliver mindst muligt krøllet, og jeg har en helt speciel måde at pakke mine skjorter på, igen med henblik på at undgå for mange krøller.

Mine mange rejser har gjort, at jeg altid selv pakker min lille kuffert. Jeg har det ikke som så mange andre mænd, at jeg beder min kone om hjælp til den opgave. Det gjorde jeg heller ikke, da vi skulle på weekend på Sydfyn.

Det skulle jeg måske have gjort, for da vi kom frem til vores hotel og pakkede ud på værelset, opdagede jeg til min store overraskelse, at jeg havde glemt at tage mine sorte sko med. Vi skulle til en større fest lørdag aften, og der kunne jeg selvfølgelig ikke troppe op i de sandaler, jeg havde på, da vi kørte til Fyn.

Der var ikke andet at gøre end at gå i byen i Svendborg lørdag formiddag og finde et par nye sko, der kunne stå til mit jakkesæt. Min kone grinede af mig, men hun hjalp mig da med at vælge de rigtige sko.

Back to Top