Smarte solbriller øger pulsen

Mit gamle pulsur var slidt op, hvilket jo er et billede af, at det er brugt hyppigt gennem de år, jeg har haft det. Selv om jeg ikke er en årsunge, dyrker jeg stadig motionsløb, men en Maraton eller en Halvmaraton kan jeg desværre ikke klare mere. Derfor konkurrerer jeg nu med mig selv på mine daglige løbeture, og et pulsur er i den forbindelse uundværligt.

Det gamle og slidte pulsur er af mærket Polar, og jeg blev glædeligt overrasket over at opdage på www.superstar.dk, at mærket findes endnu og blev selvfølgelig nysgerrig efter at finde ud af, hvilke nye funktioner, pulsure og pulsmålere har i dag sammenlignet med mit det gamle.

Og jeg må konstatere, at den teknologiske udvikling også har gjort sit indtog på pulsure, for da jeg købte mit første pulsur, var der ikke så mange smarte funktioner som i dag, og uret var heller ikke særligt nemt at betjene.

Mit eneste krav til et nyt pulsur var et stort display, for mit nærsyn er ikke så godt mere. Jeg havde ikke tænkt på, at et nyt ur kunne være nemmere at betjene og veje mindre end det gamle, men det pulsur, jeg fandt på sitet, vejede kun 52 gram, havde et ekstra stort letlæseligt display og var super nemt at betjene.

Jeg bestilte pulsuret, og da jeg nu var havnet i en gedigen webbutik, tog jeg mig tid til at kigge på de øvrige varer. Her fandt jeg et par smarte solbriller, som jeg vil give mig selv i julegave.

Hvis du er til mode og livsstil generelt, er der mere guf at hente på denne blog: http://thejunkies.dk/

Back to Top