Nyt til børneværelset

Da vores datter Lene kom hjem fra sidste dag i børnehaveklassen, meddelte hun os, at hun ønskede sig noget mere voksent til sit værelse, for hun var træt af alt det lyserøde derinde. Hendes far svarede, at så var det heldigt, at hun havde fødselsdag, inden 1. klasse begyndte. Lene forsvandt derefter ind til computeren, hvor hun åbenbart forsøgte at finde en hjemmeside med nyt interiør til sit børneværelse, men forsøget lykkedes ikke helt, og derfor gik min mand ind for at hjælpe hende.

Fra køkkenet kunne jeg høre Lenes begejstring over, at de fandt en side med børnemøbler og kunne følge et link, der hed interiør til børneværelse. Lene forelskede sig i en sort papirkurv, blyantsholder i samme farve og materiale og en smart sort sættekasse, som passede perfekt til de øvrige ønsker. Under aftensmaden fortalte Lene glad om de tre ønsker, de havde fundet på nettet, og jeg kunne ikke dy mig for at sige, at sort interiør og den lyserøde farve på det andet i børneværelset farvemæssigt passede rigtig godt sammen. Det slog Lene sig til tåls med og oplevede øjensynligt, at nu fik hun det sejeste børneværelse i hele byen.

Senere på aftenen blev min mand og jeg enige om at bestille de tre ting, hun havde forelsket sig i, dem skulle hun have som en “før-fødselsdagsgave” og hendes rigtige fødselsdagsgave skulle være et smart rødt skrivebord med matchende boghylder. For det får hun jo brug for, når hun skal begynde at gå i 1. klasse.

Back to Top