Trends og lingeri

Damelingeri er en af de sikreste brancher i verden, hævdede en af talerne på det seminar med foredrag om trends, jeg deltog i forleden dag. Hvorfor, spurgte han og gav selv svaret: Kvinder vil altid elske at pynte sig og gøre deres yderste for at virke tiltrækkende på mænd – også når de kommer i den situation, at de sidste klædningsstykker faktisk bare skal af.

Og mænd, ja de lader sig jo også charmere af noget flot undertøj på deres partner, selv om de i festligt lag oftest hævder, at det er ligegyldigt med undertøjets udseende, bare det er nemt og hurtigt at få fjernet! Gerne med tænderne, siger de så med et svedent grin.

Det er tydeligt, at den øgede seksuelle frihed har smittet af på de tendenser, der er herskende indenfor undertøj til kvinder, hævdede foredragsholderen. For nogle generationer siden skulle undertøjet ikke være smart, for lyset var alligevel slukket, så manden i realiteten aldrig fik det at se, når det handlede om intime situationer.

I dag viser kvinder sig meget mere frem i forskellige situationer, og det virker jo ikke ligefrem sexet på ret mange med et par tykke, lodne underbenklæder med lange ben, vel?

Langt de fleste kvinders livsstil er helt anderledes afslappet, end tilfældet var for bare få generationer siden. I dag må en kvinde godt sidde skødesløst, så man måske kan se lidt af hendes trusser. Det er der ingen, der overhovedet lægger mærke til i dag, mens det tidligere blev betragtet som voldsomt udfordrende. I dag er det noget andet, og selv til børn fås smarte beklædninger som for eksempel det smarte og solbeskyttende Hummel badetøj.

Back to Top