Piskesmæld og færdselsskader

Der findes skruppelløse bilister, der er så selvsikre, at de tror, at ulykken ikke skyldes dem eller overhovedet kommer dem ved. Sandheden er, at bilisten væltede dig omkuld. Du faldt, slog dig slemt – og da du kom på benene igen, var bilisten væk. Pist væk. Du nåede ikke at se nummerpladen. Du registrerede bare, at det var en hvid bil. Lidt stor i det, men ikke så stor som den der jeep. Du mente, at du ikke var kommet til skade. Ok, et blåt mærke – og lidt ømhed i skulderen. Ikke noget at bekymre sig over. Tror du. Du gik ikke til lægen, vel?

Færdselsskader

Det burde du have gjort, fordi den slags små færdselsskader, som du beskriver, du har været udsat for, sker der rigtigt mange af dagligt. I nogle tilfælde har det fatale følger, når den person, der blev væltet omkuld, ikke går til lægen. Det er nemlig ikke altid kun et piskesmæld, der kan rejses mistanke om. Er du kvinde – ja, så er der faktisk ret store chancer for, at du også har brækket nogle knogler. Osteoporose er en sygdom, som rammer mange kvinder – uden, at de opdager, at de har sygdommen. Osteoporose er en form for knogleskørhed. Knogler kan brække uden, at der skal ret meget til. Et fald, som i gamle dage ville være harmløst, kan føre til, at armen eller benet brækker. Er du mand, så har du måske ikke så skøre knogler – men du kan være faldet så hårdt, at du skal til observation på hospitalet i et par dage, fordi du slog hovedet ret slemt.

Er du offer i en trafikulykke?

Så, hvis du har været offer i sådan en trafikulykke, så skal du altså gå til lægen. Og du skal have fat i en dygtig erstatningsadvokat, der kan bistå dig i den proces, som du skal ind i: Lægen vil anmelde hændelsen til politiet, hvis du giver samtykke til det. Bilisten, som kørte ind i dig, er nemlig kriminel. Han / hun er stukket af fra en ulykke, som han / hun har været årsag til. Bilisten ville jo ikke vente på, at du kom ind til siden. Vi kunne sætte det på spidsen og sige, at det faktisk var et mordforsøg. De erstatningsadvokater, som skal hjælpe dig, vil nok ikke betragte hændelsen som et mordforsøg. Deres job er dog at sørge for, at der bliver anlagt sag og krav om erstatning imod bilisten. Og jo, de vil bestemt køre en strafferetssag imod bilisten. Det kan blive en ret alvorlig strafferetssag.

Piskesmæld er yderst alvorligt

Dit besøg hos lægen har resulteret i, at hun har lavet en rapport, der forklarer om mistanken om, at du har fået piskesmæld. Hun vil naturligvis også have opdaget, at du lider af osteoporose. Den sygdom skal du behandles for. Nogle eksperter mener, at sygdommen kan stoppes. Andre mener, at sygdommen kun kan bremses. Og her er det vigtigt, at din læge ved, hvad du kan tåle. Chancerne for at du bliver fejlbehandlet er nemlig ret store. Og det kan føre til, at du skal have patienterstatning. Trist, men så er det en fordel, at du allerede kender en god erstatningsadvokat.

Back to Top