Smerteforløsning i Værløse

De fleste mennesker oplever på et eller andet tidspunkt at have ondt i ryggen. Det kan være smerter, der fremkommer efter et fald. Det kan være rygsmerter, der er blevet fremprovokeret efter mange års slid. Det kan være smerter, der opstår på grund af sygdom. Uanset hvorfor vi får ondt i ryggen, så ved vi alle, at vi skal gøre noget ved det, når vi har ondt i ryggen. I gamle dage mente alle, at hvis vi havde rygsmerter, så måtte vi ikke bevæge os. Vi skulle helst blive liggende stille i vores senge, indtil smerten forsvandt.

Statisk er skidt

I dag ved vi, at det faktisk kan hjælpe én af med smerterne, hvis der kommer lidt motion og bevægelse ind i dagligdagen. Vi får ikke længere besked på at ligge stille i flere dage. Vi får dog også at vide, at vi skal passe på. Vi må ikke overdrive motionen eller træningen. Vi skal lytte til vores krop.

Selvfølgelig er der nogle tilfælde, hvor smerterne kræver, at der er flere specialister involveret, når det handler om behandlingen af dem. Det kan fx være, at du har været ude for en alvorlig trafikulykke og har måttet ligge på hospitalet i lang tid. Der var noget med en brækket ryghvirvel. Du skal derfor i genoptræning hos en fysioterapeut – men lægen vil samtidigt overvåge, at genoptræningen ikke sker for hurtigt. Brud på en ryghvirvel er en meget alvorlig skade. Og det er ikke nødvendigt at påkalde flere skader og smerter ved at træne for hårdt.

Moderne kiropraktisk behandling

I andre tilfælde kan det være, at du måske faldt og slog ryggen. Heldigvis uden, at du brækkede en eller anden knogle. Du har bare smerter, som fortager sig ganske langsomt. Og ja, det sker, at selv efter et ’harmløst’ fald, så vil der være smerter i meget lang tid bagefter. I sådan et tilfælde kan det være, at du måske skal besøge den kiropraktor i Værløse her, som jeg kender. Det er nemlig en kiropraktor, der har speciale i at arbejde med mennesker, der har smerter efter fald og sportsskader. Det, der kendetegner ham, er, at han er særligt dygtig til at hjælpe os, der ikke har haft et knoglebrud, men som døjer med alvorlige smerter i ryggen. Han har en evne til at kunne lokalisere nøjagtigt, hvor smerten sidder, og han kan derfor målrette sin behandling meget bedre end de fleste andre kan. Det er nok også derfor, der er så mange sportsfolk, som anbefaler netop den kiropraktor i Værløse.

Tværfagligt samarbejde

Jo, naturligvis samarbejder han med læger og fysioterapeuter. Hans holdning er, at han ikke vil destruere, hvad andre allerede har bygget op hos en patient. Så han vil givetvis forlange, at I først taler sammen om dine smerter, og hvad du og lægen eller andre har gjort indtil nu. Det må da siges at være fair nok. Er han til at få fat på? Dit spørgsmål er godt. Han har travlt, ja. Men der sker jo intet ved at ringe ham op, så I kan få en snak, og du eventuelt kan få booket en tid.

Back to Top