Et projekt….

Det var et spændende projekt, jeg fik forelagt af de to ejere af en ganske stor kontorbygning her i København i går. Projekt er måske så meget sagt, for der var i virkeligheden tale om nogle endnu lidt luftige planer, som ejerne af bygningen havde. De havde kontaktet mig for at høre min indstilling til planerne. Jeg er arkitekt, og deres formål med at mødes med mig var at få en foreløbig vurdering af omkostninger ved et gennemgribende ombygning af det store hus.

Større indretningsprojekt

Deres tanker går i retning af at indrette hele bygningen til mødelokaler, som de så vil leje ud til diverse formål.

De mente at have konstateret, at der rent faktisk er alt for få af den slags mødelokaler i København som disse: https://mbkkursuslokaler.dk/moedelokale/ og de havde faktisk undersøgt markedet og potentialet ganske grundigt.

1525R-80869

Jeg kunne i øvrigt give dem ret i deres analyse, for på et tidspunkt for at halvt års tid siden var jeg selv i den situation, at jeg skulle bruge nogle konferencelokaler i København, og selv om det lykkedes mig at finde frem til nogle velegnede lokaler lidt udenfor centrum af byen, måtte jeg i hvert fald konstatere, at udbuddet ikke var særligt stort.

Alt er parat

Til vores møde i går havde de to ejere af bygningen medbragt relevante tegninger, så jeg havde forholdsvis let ved at danne mig et indtryk af, hvad deres planer kan komme til at løbe op i. Selvfølgelig kunne jeg kun give et løseligt overslag, men jeg tror, det ender med, at de vil gennemføre det.

Det skønne i det her er, at hver eneste gang, et firma i et kvarter i byen gør noget, er der reelt tale om et såkaldt kvarterløft, og det er der skrevet en del artikler om her.

Der er noget ekstremt positivt i, at en bydel forskønnes og opgraderes – det er til gavn og glæde for alle!

Back to Top