Forsinkede fly fra Grækenland

Den lange sommerferie er overstået. Alt er gået godt. Besøget hos dine svigerforældre ovre i Jylland gik fint. Rejsen til Grækenland var skøn. I nåede lige at komme hjem inden hedebølgen og de voldsomme skovbrande satte ind. Det var bare skønt at kunne gå fra den lille lejlighed ned til stranden og så få en dukkert i fuldkomment rent – koldt – vand. Børnene kunne bruge timer på at plaske rundt i strandkanten, imens de opdagede små fisk og andre besynderlige dyr. Iført deres dykkermasker og snorkler var de et pragtfuld syn.

Rejser til Grækenland

Efterhånden som dagene gik, lærte I da også at bestille og spise mad, sådan som grækerne gør det. Ikke noget med, at hver især har deres ’egen tallerken’. Nej man deler alt, hvad der bliver serveret. Lige fra fadet med pommes frites til de forskellige salater, hovedretter og deserter. Det eneste, man ikke deler med en anden ved bordet, er glasset, som du drikker af. Skøn ferie. Og det er helt sikkert, at til næste år skal I også kigge på rejser til Grækenland. Bare til et andet sted. Der er jo rart at være. Og grækerne er vældigt søde og hjælpsomme.

Træls forsinkelse

Det eneste, som ikke var så godt, var, at der var flyforsinkelse på vejen hjem. I skulle mellemlande i Athen – og her kunne I se, at flyet tilbage til København var to timer forsinket. I forstod aldrig helt hvorfor. Men hjem kom I. Heldigvis. Lidt trættende at skulle vente på et fly i to timer. Men pyt. Nu er i hjemme. Jeres kufferter er ved at blive pakket ud. Børnene har deres dykkermasker og snorkler med hjem. Selv har du din nakkepude, som er en fast del af dit rejseudstyr. Din mand har powerbanken i sin taske.

Og nu er det så noget med at komme i gang med at vaske tøj og i det hele taget vænne sig til at skulle have en lille sweater eller trøje på. Vejret er jo noget køligere her. Der er ikke længere brug for sandaler eller flip flops. Nej, det skal være lukkede sko. Helst sneakers.

Vi kommer tilbage næste år

Du tænker på jeres rejse til Grækenland og glæder dig over, at der er almindelig enighed om, at I også tager derned til næste år. Og skal du være helt ærlig, så er du glad for, at der findes så mange rejseselskaber, der tilbyder rejser til Grækenland. Det der med selv at skulle arrangere sådan en rejse er bare for besværligt. Det er jo ikke muligt for dig at kommunikere telefonisk med en græsk hotelejer, der taler engelsk med en mærkelig accent. Det skal de professionelle tage sig af for dig. Du er slet ikke i tvivl om, at du får værdi for pengene, I bruger på at komme dertil: Flybilletter med et af Europas bedste flyselskaber, godt logi og alt andet, som I kan ønske jer under opholdet dernede.

Du luller dig ind i de gode minder, som du pakker ud, efterhånden som din og børnenes kufferter bliver tømt. Næste år vil du dog søge mere specifikt – efter ukendte øer – når du leder efter rejser til Grækenland.

Back to Top