Sende blomster i København

Her i mit sabbatår imellem gymnasiet og universitetet har jeg besluttet mig for at bosætte mig i Portugal i nogle måneder. Jeg rejste herned i september måned og har fundet et lille værelse i Lissabon. Jeg har også fundet et job. Jeg arbejder i sådan et stort internationalt kundeservicecenter. Det er et sjovt job. Internationalt. Jeg arbejder sammen med andre unge fra andre europæiske lande. Der er blandt andet en tysk pige, som jeg godt kan lide. Vi går da også på restaurant sammen i vores frokostpauser. Vi taler godt med hinanden.

Hele Europa

Men her er også folk fra Frankrig, Tjekkiet og Belgien. Det er spændende at møde dem. Det, der ikke er så spændende, er, at jeg ikke har råd til at komme hjem til jul. Egentlig gør det ikke så meget. Jeg har besluttet, at jeg sparer penge sammen til billetterne videre til Ungarn lige efter jul. Mine forældre var lidt skuffede, da jeg fortalte dem, at jeg holder jul her i Lissabon. Men de ved ikke, at jeg har skrevet til min bror og bedt ham om at købe julegaver til dem fra mig. Han har selvfølgelig sagt, at det skal han nok. Jeg får det nok lidt kedeligt i julen. Men jeg får lov til at opleve en portugisisk jul. Og det kan jo være en god erfaring. Jeg skal holde jul hos den familie, som jeg lejer mit værelse hos. Det er en sød familie.

Sende blomster til mor i København

Hun har allerede sagt til mig, at jeg skal huske at sende blomster til min mor. Så jeg har lige fundet en blomsterforretning. De har blomsterudbringning i København og har allerede bekræftet, at de sender en stor buket til min mor d. 24. december. Jeg håber, at de ikke glemmer det. Men jeg kan jo ringe dem op fra arbejdet og minde dem om det et par dage i forvejen.

Back to Top