Skønne dufte på et lagerhotel

Det var en stærkt krydret men behagelig duft, der mødte mig, da jeg i går var ude på det lagerhotel, hvor jeg har lejet noget plads til opmagasinering af nogle cafeborde og stole, som jeg i min lille cafe inde i midtbyen kun skal bruge om sommeren.

Jeg fik ret hurtigt bakset bordene og stolene ud og læsset på traileren, der var spændt efter min bil. Jeg gik tilbage for at låse min lejede boks efter mig, da jeg tilfældigt løb på indehaveren af lagerhotellet. Jeg nævnte den specielle duft inde i hallen for ham, og han kunne så fortælle, at den kom fra et stort parti krydderier, som en af byens specialforretninger havde opmagasineret i en af lagerhotellets bokse.

Krydderierne var købt hjem fra udlandet, og nu er forretningen i gang med at få dem afsat til andre specialforretninger i andre byer, for der er tale om et så stort parti, at forretningen ikke selv kan afsætte det hele.

Vi fik en lille hyggelig sludder om de mange forskellige ting, folk opmagasinerer sådan et sted. Indehaveren kunne fortælle flere pudsige historier om arten af de varer, hans lagerhotel rummede, og så er det endda kun en mindre del af de udlejede bokse, hvis indhold han overhovedet har kendskab til.

Men der er ingen tvivl om, at langt de fleste mennesker bruger deres lejede boks til møbel opbevaring. Det kan jeg jo se, når folk kommer med deres ting eller henter dem igen, og bærer dem ud til deres biler, fortalte indehaveren.

Back to Top