Ure som gaveide

Det bliver nok nødvendigt at købe et nyt vækkeur, sagde jeg til min kæreste, som er flyttet ind hos mig, da vi for anden gang i løbet af en uge havde sovet over os og var kommet lidt for sent på arbejde. Mit gamle vækkeur havde vist aftjent sin værnepligt efter mere end 10 års trofast arbejde.

Vi aftalte så at mødes inde i byen efter arbejde, for der var flere andre ting, vi skulle have købt ind. Vi startede hos en urmager, og det tog ikke lang tid at finde et digitalt vækkeur, som i øvrigt ikke koster ret mange penge.

Mens jeg kiggede på vækkeure, havde min kæreste stået og beundret en montre med nogle meget flot designede Guess ure, som hun var vildt begejstret for. Det skyndte jeg mig at skrive bag øret, for hun har fødselsdag om et par uger, så her fik jeg nærmest foræret en god gaveide.

Jeg betalte for mit nye vækkeur, og vi var faktisk på vej ud af forretningen, da jeg fik øje på en tavle, hvorpå der var ophængt nogle forskellige pulsure, som jeg ikke har set før. Jeg har selv et pulsur, som jeg altid bruger, når jeg er ude at løbe, men de her nye så noget mere avancerede ud end mit eget, så jeg brugte et par minutter på at kigge nærmere på dem.

Ude på fortovet gjorde jeg min kæreste opmærksom på, at jeg har fødselsdag i næste måned, og så ønsker jeg mig et af de nye pulsure.

Back to Top