Skrivestuen er sløv

Det er faktisk lidt flovt at skulle indrømme det, men denne hjemmeside er efterhånden gået hen og blevet forfærdeligt langsom. Jeg har testet den hos Google og andre værktøjer, og den er langsommere, end godt er. Forleden fortalte en fjern bekendt af mig, at han faktisk arbejder med hastigheds optimering af hjemmesider, og at han sagtens kunne hjælpe med den slags her også. Han hedder Kim Tetzlaff, og hans hjemmeside handler om netop det med hurtige hjemmesider: http://kim-tetzlaff.dk/hastighedsoptimering/

Det kan blive ret nørdet

Jeg tog selvfølgelig en rundtur på hans hjemmeside, og jeg faldt over et kapitel (det hedder vist egentlig en artikel?) på hans hjemmeside, der handler om det med at viderestille. Det kaldes for redirect, og det gav jeg mig i kast med at læse om. Jeg blev hurtigt ret rundtosset, for det er da godt nok nørdet, når sådan en teknisk specialist for alvor folder sig ud.

Artiklen hedder Redirect Guiden, og du kan jo selv læse den her, hvis du vil. Det er godt nok for viderekomne, og jeg er helt sikker på, at Kim ved mere om den slags end den almindelige programmør gør.

Jeg har også ladet mig fortælle fra andre, at han er meget efterspurgt i Danmark på grund af hans ekspertise i at gøre hjemmesider hurtige, og jeg fik da så meget ud af læsningen, at redirects også har stor indflydelse på, hvor hurtigt webserveren serverer hjemmesiden. Det var jeg slet ikke klar over.

Jeg er i hvert fald nået der til, hvor jeg må erkende mine begrænsninger og hente professionel hjælp, og mon ikke det ender med, at jeg tager fat i Kim Tetzlaff enten direkte eller via hans firma KTJ Media? Jeg tror det 🙂

Back to Top