Farver, tandblegning og mode

Min svigerinde, altså min kones søster, har en damefrisørsalon inde i byen. Det fryder jeg mig lidt over, for det betyder, at de ellers ganske store regninger, kvinder normalt må betale for at få ordnet deres hår, ikke rigtigt eksisterer hos os. Gennem årene må det have været mange penge, vi på den konto har sparet.

Men samtidig bruger min svigerinde ret naturligt sin søster til eksperimenter, når hun skal afprøve nye trends indenfor hårmoden. Derfor kan det fra tid til anden hænde, at jeg har lidt svært ved at genkende hende, når vi mødes herhjemme efter arbejdstid sidst på dagen, for det er sommetider med en helt ny frisure, hun kommer hjem efter et besøg hos sin søster.

Jeg må også ofte lægge ører til deres snak om hårmode, for min kone er faktisk temmelig interesseret i sin søster arbejde, og min svigerinde lægger stor vægt på, at hendes salon skal repræsentere masser af innovation, så den altid er med på den nyeste mode.

Men jeg blev nu noget overrasket, da min svigerinde var på besøg forleden dag, og de to søstre sad over et glas rødvin og pludselig begyndte at snakke om Pantone farveskalaen. For det var noget, jeg ved noget om i kraft af mit arbejde på et reklamebureau, hvor farver netop defineres ved hjælp af den skala.

Min svigerinde kunne da også fortælle, at det var en ret ny ting, at man i hendes fag var begyndt at bruge Pantone skalaen som udgangspunkt for farver til håret. Man bruger til gengæld ikke den Pantone skala til at fortælle om tandblegning og de farver, tænder kan have 😉

Back to Top